Bedrijven

VAN DEN BROEKE Consultancy ™ is nadrukkelijk een niche speler. Wij opereren vanuit de eigen ervaring opgedaan binnen de branches en staan voor een professionele en betrouwbare samenwerking. De inschakeling van ons bureau biedt u de volgende voordelen:

  • Tijdsbesparing, u krijgt immers een kandidaat voorgedragen die reeds geselecteerd en geinterviewd is
  • Uitgebreid kandidatenbestand, op management, operationeel en administratief niveau
  • Bij het voorstellen van de kandidaten ontvangt u een gedetailleerd verslag van het intakegesprek dat wij voerden met de sollicitant, alsmede een verdere toelichting op het CV.
  • Last but not least: kostenbesparing. Niet alleen bespaart u zich de kosten van een advertentie in de media; maar tevens de tijd van het voorbereiden, opzetten, plaatsen, begeleiden e.d. ervan. Ook het vervolg daarop, waaronder het lezen en vervolgens selecteren van de binnengekomen sollicitaties, het contact onderhouden met potentiele kandidaten, het op de hoogte stellen van hen die niet geselecteerd zijn geworden, etc. Dit alles kan achterwege blijven, wij nemen u dit uit handen. Voor verdere informatie over onze manier van werken, zie werkwijze.

Onze opdrachtgevers zijn van bekende naam en faam. Graag zouden wij ook u bij een voorkomende gelegenheid van dienst willen zijn.

Voor welke bedrijven werkten wij reeds?